Nejnovější recenze ze sekce LEGO® doplňky
Toto je hezká standardní hlava s potiskem usmívající se dívky. Vše v pořádku, obchod vřele doporučuji.
Opravdu pěkný pohár. Obchod vřele doporučuji.
Moc pěkný pohár! Zcela přesně odpovídá fotografii. Obchod vřele doporučuji.
Moc hezká hlava piráta. Barvy opravdu zcela přesně odpovídají fotografii. Obchod vřele doporučuji!
Moc pěkná hlavička. Barvy opravdu zcela přesně odpovídají fotografii. Obchod vřele doporučuji!
Standardní univerzální kostička. Stejně jako všechno zboží, které jsem zde zakoupila má logo Lego natisknuto na každém bodě. Barvy opravdu zcela přesně odpovídají fotografii. Obchod vřele doporučuji!
Standardní univerzální kostička. Stejně jako všechno zboží, které jsem zde zakoupila má logo Lego natisknuto na každém bodě. Barvy opravdu zcela přesně odpovídají fotografii. Tato barva je opravdu krásná. Obchod vřele doporučuji!
Standardní univerzální kostička. Stejně jako všechno zboží, které jsem zde zakoupila jde vidět že je opravdový originál jelikož má logo Lego natisknuto na každém bodě. Barvy opravdu zcela přesně odpovídají fotografii. Obchod vřele doporučuji!
Univerzální a zároveň už trochu delší kostička. Stejně jako všechno zboží, které jsem zde zakoupila jde vidět že je opravdový originál jelikož má logo Lego natisknuto na každém bodě. Barvy opravdu zcela přesně odpovídají fotografii. Obchod vřele doporučuji!
Standardní univerzální ale už delší kostička. Stejně jako všechno zboží, které jsem zde zakoupila jde vidět že je opravdový originál jelikož má logo Lego natisknuto na každém bodě. Barvy opravdu zcela přesně odpovídají fotografii. Obchod vřele doporučuji!
Opravdu velmi dlouhá kostička. Stejně jako všechno zboží, které jsem zde zakoupila jde vidět že je opravdový originál jelikož má logo Lego natisknuto na každém bodě. Barvy opravdu zcela přesně odpovídají fotografii. Obchod vřele doporučuji!
Opravdu originální velmi dlouhá kostička. Stejně jako všechno zboží, které jsem zde zakoupila jde vidět že je opravdový originál jelikož má logo Lego natisknuto na každém bodě. Barvy opravdu zcela přesně odpovídají fotografii. Obchod vřele doporučuji!
Vše zcela odpovídá popisu i fotografii. Obchod vřele doporučuji.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »